ImoArt Event
 Motto: Time Has Changed, but Service Hasn’t

                                                                                                                                                                                              
Acasa      Oferte      Afaceri
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite

De vanzare

Afacere care se bazeaza pe agrement, divertisment, alimentatie publica, cazare bungallowuri.

Locatie : zona 0 ,pe plaja Jupiter

Terenul in suprafata  totala de 22374 mp(teren aprox. 4000 mp si lacul Tismana) se afla in concesiune pana in anul 2021 cu posibilitate de prelungire sau de cumparare.

Societatea detine in proprietate urmatoarele active :

-tobogan acvatic, terasa discoteca, spatiu fastfood, spatiu patiserie, restaurant terasa sub forma de corabie(120 locuri)amplasata pe lacul Tismana, pizzeria(40 locuri), bungallowuri clasificate la 2 stele(10 camere cu baie proprie-36 locuri de cazare), club de agrement ptr. billiard si tenis de masa dotat cu bar, sase (6) chioscuri care se inchiriaza anual ptr comercializare souveniruri, teren care se inchiriaza anual ptr divertisment(masinute electrice,karting,jocuri copii), agrement pe lac(10 hidrobiciclete si 4 waterballs)

Afacerea se preda la cheie cu toate dotarile incluse(utilaje bucatarie, linie calda si rece autoservire, case marcat, mese, scaune, vesela, lenjerie,etc...)

Contractul de proprietate si de concesiune sunt detinute de o societate infiintata in februarie 2010 astfel incat se pot achizitiona partile sociale, pastrandu-se societatea existenta si contractele de concesiune in vigoare, care suporta niste costuri anuale extrem de avantajoase, precum si clasificarile necesare.

Pret: 350.000 euro

       

 

                                                                                                               Powered by